2014. március 17., hétfő

Bemutatjuk, mi a quilling, azaz a papírcsíktechnika

A quilling- azaz papírcsíktechnika népszerűsége abban rejlik, hogy az alapfogások elsajátítása után hihetetlenül látványos alkotásokat készíthetünk. A technika lényege, hogy a különböző szélességű (3, 6, 9 mm) papírcsíkokat egy sodróeszköz segítségével feltekerjük, majd ezekből különböző alakzatokat hozunk létre. Ezekből az alakzatokból gyönyörű mintákat állíthatunk össze, legyen szó bármilyen témáról is.


Honlapunkon található képekkel és oktatóvideókkal illusztrált cikkünkben sok érdekességet és alaptrükköt mutatunk be erről a látványos kézműves tevékenységről. Megtudhatjuk például,
  • hogyan használhatjuk a sablonokat, 
  • milyen eszközöket és ragasztókat ajánlunk, 
  • hogyan készíthetünk egyszerű virágot vagy kedves kis baglyot,
  • melyek az alapfogások és 
  • milyen az, amikor művészi szintre emeli valaki ezt a technikát.

Olvass tovább, itt: Rayher.hu: Quilling - papírcsíktechnika

Ha pedig már tudod, miről szól ez a látványos technika, vásárolj hozzá kellékeket nálunk!
Kattints az alábbi képre!

2014. március 7., péntek

Mi is készülünk: Kreatív Alkotóműhely és Börze 2014.március 29-30.

Szeretettel várjuk látogatóinkat a Kreatív Alkotóműhely és Börze hétvégéjén (2014. március 29-30.) a Rayher Kreatív Centrum standjára! A standon főként scrapbook kellékeket  fogunk árulni. Újdonságok: G-45, BoBunny papírok,washi- textil-tape, vágógép,vágósablonok, mintalyukasztók,kiegészítők, Tim Holz festékek. Ezenkívül húsvéti díszek,dekorációk, tojásfestő sablonok és a levegőn száradó gyerek habgyurma lesz még a kínálatban.

Kihelyezett Scrapbook album készítő tanfolyamunkat kétóránként, Virág Éva munkatársunk tartja szombaton és vasárnap is. Kezdési időpontok: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 - 10 fős csoportokban.

A foglalkozáson a kínálatunkban először megjelenő Graphic 45 papír felhasználásával készítünk minialbumot. Az album elkészítéshez használt eszközök: Sizzix vágógép, 3D Ranger lakk, gyöngytoll, mintalyukasztó.

Részvételi díj: 2.900 Ft, mely a helyszínen fizetendő, a tanfolyamra ajánlott előzetesen jelentkezni az alábbi linkre kattintva Kihelyezett kézműves tanfolyamok vagy személyesen az üzletben: Rayher-Hobby Kreatív Centrum, Budapest, VIII. József krt. 36.
vagy telefonon: 219-0348




 

2014. március 6., csütörtök

Márciusi kézműves tanfolyamok

2014. márciusi kézműves tanfolyamunkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, VIII. József krt. 36.). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyam részleteit!