2012. március 30., péntek

Új, magyar nyelvű letölthető prospektusaink

A mai naptól három vadonatúj, a Rayher Kreatív Centrum honlapjáról letölthető, magyar nyelvű prospektussal állunk a kézműveskedő közönség rendelkezésére. A bennük található barkácsötletek a hónap ötletéhez kapcsolódnak: hungarocell és papírmasé formák díszítésének különböző módjait sajátíthatjuk el a segítségükkel. A prospektusok nemcsak az adott ötletek hozzávalóit, hanem elkészítésének módját is tartalmazzák.

2012. március 22., csütörtök

Hungarocell húsvéti tojások dekorálása

Sokféleképpen díszíthetjük a lakásdekorációnak vagy a locsolóknak szánt húsvéti tojásokat. Ebben a bejegyzésben a hungarocell húsvéti tojások különböző bevonási módjait vesszük végig. Érdemes végignézni a belinkelt leírásokat, cikkeket, fotógyűjteményeket, hátha találunk olyan ötletet, amit mi is szívesen kipróbálnánk idén.

2012. március 15., csütörtök

Ünnepi nyitva tartás

Ünnepi nyitva tartás a Rayher Kreatív Centrum Boráros téri üzletében:
2012. március 16. péntek: 10:00-18:00
2012. március 17. szombat: 10:00-15:00
óráig várjuk Kedves Vásárlóinkat!

Nemezeljünk nyuszit!

Aranyos kis nyuszit készíthetünk húsvéti lakásdísznek vagy ajándékba tűnemezeléses technikával. Ebben a bejegyzésünkben ennek lépéseit szeretnénk megosztani inspirációs blogunk olvasóival.

2012. március 8., csütörtök

Söpörjük ki a telet, jöjjön a tavasz!


Most pénteken gyere és segíts kisöpörni a telet, hogy jöhessen a tavasz! Áraink egy napra olvadásnak indulnak:

minden termékre 20% egyes termékekre 90% kedvezmény!

Meghosszabbított nyitva tartás:
2012. március 9. péntek 10-19 óráig,

2012. március 6., kedd

Ráadás tanfolyam: Készítsünk kaktuszt!

2012. márciusi kézműves tanfolyamainkról már hírt adtunk korábbi blogbejegyzésünkben. Most még egy márciusi foglalkozást szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyam részleteit!

2012. március 2., péntek

A hónap ötlete: Hungarocell figurák díszítése

Márciusban a hungarocell figurák díszítését vesézzük ki inspirációs blogunkon. Szó esik majd a nemezelésről, textillel történő bevonásról, sőt más új dekorálási technikákat is megismerhetünk. Olvastad már a néhány napja megjelent cikkünket? Bemutatjuk, hogyan díszíthetünk hungarocell tojást gombostűkre tűzött papírvirágokkal.






Tipp: Ha a nemezeléssel még csak most ismerkedsz, miért ne kezdenéd egy egyszerű projekttel?
A nemezelt gomba készítésének leírását megtalálod honlapunkon.



Kedvcsinálóul íme néhány ötlet, amelyet érinteni fogunk ebben a hónapban. Nem, nem véletlen a sok Húsvéti téma... De, megsúgjuk, lesz köztünk "szúrós" is! :)

Ebben a hónapban 10% kedvezménnyel kaphatók a hungarocell és a gyapjútermékek áruházunkban. Erről itt olvashatsz bővebben.

Márciusi akció a Rayherben

Minden hónapban egyes termékek kedvezményes áron kaphatók a Rayher Kreatív Centrumban. Ebben a hónapban az alábbi termékek
2012. március 1-31 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.




Jó vásárlást kívánunk!

2012. március 1., csütörtök

Tavaszi lakásdíszek hungarocellből

Ebben a hónapban a polisztirolhab (hungarocell) formák bevonására koncentrálunk blogunkon. Jön a tavasz, reméljük hamarosan virágba borul körülöttünk a világ, itt az ideje, hogy megkezdjük a ráhangolódást a jó időre! Miért ne kezdhetnénk mindjárt egy kedves lakásdísszel, amihez alig kell valami (na jó, egy kis türelem kell hozzá), viszonylag gyorsan megvan, és állandóan virágzik nekünk!