2012. február 16., csütörtök

Drótszív-ékszerek videón

Forrás: jewelrylessons.com
Folytassuk tovább az ismerkedést a drótékszerekkel! Előző bejegyzésünkben néhány lenyűgöző, drótból és gyöngyökből készült ékszert mutattunk be olvasóinknak. Most, annak érdekében, hogy még többet tudjunk meg arról, hogy ebből a hétköznapinak tűnő alapanyagból milyen különleges dolgokat készíthetünk, hozunk néhány oktatóvideót a drótékszer-készítéssel kapcsolatban.

Az alábbi három videófilm a kezdőtől a haladó szintig néhány percben mutatja be, hogyan készíthetünk drótszív ékszereket. A drótékszer-készítéshez szükséges alapanyagok és eszközök megvásárolhatók a Rayher Kreatív Centrumban.



  • Az első videóban egy drótszív medállal kiegészített lánc és hozzáillő fülbevalók összeállítását kísérhetjük figyelemmel.
 


  • A második videóban a drótszövés technikájával ismerkedhetünk meg. Egy szövött szívet készít az alkotó, kitartó és pontos munkával.

 
  • Végül, egy lenyűgözően fantasztikus, gótikus stílusú drótszív elkészítését figyelhetjük meg, egy gyorsított felvételen. Varázslatos munka. Ezt a videót nem annyira oktató céllal, hanem inkább e páratlan kézimunkában való gyönyörködtetés céljából osztjuk meg.
 



A drótékszer-készítéshez szükséges alapanyagok és eszközök
megvásárolhatók a Rayher Kreatív Centrumban.

Ékszerdrótok - ékszerkészítés alapanyagaként ajánljuk.
Szerelőpálcák - fűzéshez, fülbevalóhoz, medálokhoz, kitűzőkhöz, ékszerekhez.
Fülbevaló-akasztók - drótfülbevalókhoz, gyöngyfűzött fülbevalókhoz
Felfűzhető foglalat, csiszolt üvegkővel

Ékszer alkatrészek, szerelékek
Szerszámok, eszközök, tárolók


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése