2010. december 30., csütörtök

BÚÉK + Letölthető asztaldíszítési tippek

Az év utolsó napján, Szilveszter éjszakáján a legtöbb háztartásban talán kicsit másképp néz majd ki az ünnepi teríték. Különleges finomságok, vagy tipikus szilveszteri ételek kerülnek az asztalra, egy-két extra díszítőelem is elfér, hogy fokozzuk a hangulatot. Bejegyzésünkben a tökéletes hangulat eléréséhez szeretnénk ötleteket adni.

2010. december 24., péntek

Boldog Karácsonyt!


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
és Boldog Új Évet Kívánunk!

2010. december 20., hétfő

Készíts gyöngycsillagot - most akciós!


A gyöngycsillag a karácsonyi készülődés utolsó perceiben is elkészíthető, akár ajándékba, akár csillogó ablakdísznek vagy karácsonyfadísznek. Tetszés szerinti gyöngyöket fűzzünk fel a drótcsillag száraira, majd a drót végét kúpos fogóval hajlítsuk vissza, esetleg stopperrel rögzítsük a gyöngyöket.

Elindult a Rayher új és korszerű webáruháza

Néhány héttel ezelőtt nyitotta meg virtuális ajtaját a Rayher Kreatív Centrum új webáruháza, a www.rayhershop.hu. Talán felmerülhet benned is a kérdés, miért indítottunk egy másik webáruházat, hiszen a honlapunkon (www.rayher.hu) is működik már egy?

2010. december 12., vasárnap

Videó: Karácsonyi kastély



Nézzük meg, hogyan állíthatjuk össze a Rayher állandó dizájnere, Karen Marie által tervezett karácsonyi kastélyt. A videó gyorsított felvételen mutatja be a legelső mozdulatoktól kezdve a kész kastély felállításáig az alkotás teljes folyamatát.

Tipp: Ez a kis kastély gyerekszobába ideális adventi dísz!
Szeretnél egy ilyet? Kattints ide!

Üdvözlünk a Rayher Kreatív Centrum blogján


Üdvözlünk a "Rayher - Az TE kreatív világod"-ban a Rayher Kreatív Centrum inspirációs blogján! Azzal a céllal hoztuk létre ezt a blogot, hogy folyamatosan ötleteket tudjunk számodra adni ha kreatív tevékenykedéshez támad kedved. Blogunk felöleli az összes kreatív technikát, amelyhez a Rayher hobbikellékeket forgalmaz és ez bizony nem kevés...